bolest

Published on 05/23,2022

Драга браћо и сестре,
данас је тачно 7 година од почетка мог одласка са овог пропалог свијета. На ЦТ-у су ми тада откривене 3 огромне метастазе на јетри, а пар дана касније и примарни канцер на дебелом цријеву.
Од тада па до данас само Господ зна како и зашто ме је извлачио из небројено много ратова са овом ужасном, модерном болешћу.
Оно што ускоро слиједи је завршетак тог процеса одласка. Молим вас, само ми немојте трубити како ће бити боље и како сам ја кобајаги неки јунак. Вашим пророчким и докторским закључцима више ми одмажете него што помажете! Наравно да ја знам да ће бити боље и да ће свакако све бити у реду, јер знам коме се молим, коме се надам и кога волим изнад свега. Јесте, тијело је потпуно унакажено, мозак се бори да пронађе мир, али хвала Богу душа је чиста, исповјеђена и причешћена, спремна за давање одговора на Страшном Суду Христовом.
Памтим сваку битку али овако тешку још нисам доживио. Дакле стање је овакво: у болници сам због тегоба које трају већ мјесец дана и сваким даном су све теже. Од јетре ми је остао патрљак (само натекли лијеви режањ) у ком је нова метастаза од око 2,5цм. Жучни вод ми је у хаосу, имам жутицу и немормално висок билубибин, те високе трансаминазе и ЦРП. На плућима имам преко 30 метастаза у оба плућна крила, од којих је највећа пречника 4цм. Не могу да лежим на десном боку, трпим ужасне главобоље и невиђене болове у томе што је остало од јетре. Због свих тих болова сам нон-стоп на морфијуму и безброј других лијекова од којих ми је мука. Вода у стомаку, браон мокраћа, упорна, болна дијареја, и тако даље, и тако даље.. Надам се да је објашњење довољно.
Желим из дубине душе да се захвалим Господу Богу који ми дарова оволико искушење које може слободно, без трунке сујете да се назове мучеништво, а знамо да је узан пут и да само мученици заслужују Царство Небеско. Наравно, ја сам малецки, али ипак мученик.
Хвала од срца свима који су били уз мене, ближњима, мојој надљудској фирми "Партнер МКФ", мојој дивној породици, ближој и даљој, свим пријатељима, кумовима, комшијама, медицинском особљу, свештеницима, као и непријатељима.
Праштајте молим вас, а ја сам одавно свима све опростио!
За сам крај, мени можда најдраже парче музике и поезије коју вам остављам. Овакав текст и његово уклапање у овакву музику деси се евентуално једном у животу.


Comments

 1. 05/24,2022 | 05:00

  Приветствую! У вас тоже частые проблемы с действующим интернет провайдером? Поделюсь опытом, как мы отключили навсегда нашего провайдера и решили подключить Билайн к себе в квартиру.
  Стоить добавить, это не рекламный пост, это реальный обзор от подключенного абонента (за рекламу никто не платил). Мы очень долго мучились со своим провайдером и пытались добиться стабильного интернета, но они говорили, что это проблемы с нашим оборудованием. В конечном итоге решили закончить это дело и посмотреть тарифы Билайн на домашний интернет https://beeline-site.ru.ru/internet, чтобы выбрать реально недорогой и быстрый интернет (а главное, стабильный).
  Посмотров тарифы, стало понятно, что выгоднее всего подключить интернет + тв + мобильную связь от Билайнbeeline-site.ru/internet-televidenie. Что вышло в районе 600-700 рублей ЗА ВСЕ вместе! Очень рекомендую подключать домашний интернет Билайн в наше тяжелое время, когда провайдеры занижают скорость. Билайн оказался честным в этом плане.

 2. 05/24,2022 | 06:00
 3. 06/10,2022 | 12:29
 4. 06/11,2022 | 01:28

  https://comeperdpeso.blogspot.com/2022/06/wie-kann-ich-meinen-beinen-abnehmen.html

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me